Cele mai așteptate filme în 2022

Lumea cinematografică avansează de la un an la altul și nu este niciun secret faptul că anul 2022 ne pregătește surprize absolut minunate în acest domeniu. Dacă nu ați apucat încă să vedeți care sunt cele mai așteptate filme ale anului 2022, atunci avem plăcerea să le împărtășim cu voi. Puneți-vă popcorn-ul la făcut, aduceți băuturile răcoritoare, așezați-vă comod și haideți să aflăm împreună care sunt cele mai așteptate filme de anul acesta.

Gardienii Galaxiei vol 3

Ceea ce ne uimește la Gardienii Galaxiei vol 3 este faptul că cei ce se ocupă de realizarea acestui film nu au lăsat să scape niciun indiciu în legătură cu ce ne aduce volumul al treilea. Din acest motiv, Gardienii Galaxiei vol 3 este pe primul loc în aproape toate topurile celor mai așteptate filme ale anului 2022. Curiozitatea roade pe oricine care s-a îndrăgostit de povestea și de personajele acestei trilogii.

Pentru aceia dintre voi mai îndrăgostiți de universul Marvel și de ceea ce a reușit să creeze acesta în sufletul atâtora dintre noi, nu uitați că puteți oricând să petreceți timp pe site-ul lor oficial, Marvel.com | The Official Site for Marvel Movies, Characters, Comics, TV, și să vă documentați în legătură cu Spiderman sau cu oricare alt erou care vă place vouă. De asemenea, tot pe acest site puteți găsi merchendise, pentru cei dintre voi cărora le place să își personalizeze locuința cu figurine sau cine-știe ce alte obiecte personalizate.

The Matrix Ressurections

Lumea se împarte între două realități: viața de zi cu zi, așa cum o știm noi și viața din spatele acesteia. În dorința sa de a afla odată pentru totdeauna ce înseamnă viața sa și care sunt locul și scopul său în lume, domnul Anderson se vede nevoit să între încă o dată, de bună voie, în capcana celei de-a doua lumi. Dacă doriți să știți ce se va întâmpla cu Anderson și pe unde îl vor duce destinul și misterul de această dată, ei bine, nu mai aveți mult de așteptat.

Spiderman- Across the Spider-Verse

Oricine fascinat de super eroi s-a îndrăgostit de Spiderman și povestea sa atât de complexă și tristă. Rămas fără familie, rămas fără unchiul Ben și fără mătușa May, pierzând-o pe Mary-Jane, Omul-Păianjen a ajuns în punctul de a se pierde și pe sine însuși în multiversul de oameni-păianjen. Cum va reuși să facă față situației, va reuși să scape Pământul de rău-făcători și va aduce, odată pentru totdeauna liniștea pământenilor de rând? Nu rămâne decât să vizionați filmul și să aflați cu ochii voștri. Puteți să ne scrieți în comentarii când veți vedea filmul și dacă v-a plăcut sau ce părere ați avut despre el.

Lightyear

Cei ce privesc filme de animație cu siguranță cunosc universul Toy Story. Există o mulțime de întrebări care se învârt în jurul acestui film:

  • Dacă maturizarea este un proces natural și perfect normal, de ce nu s-a promovat în mod pozitiv faptul că Andy a donat jucăriile, ca alt copil să se bucure de ele?
  • De ce nu se face un film despre povestea fiecăreia dintre jucării?
  • De ce s-a ales să se realizeze povestea lui Buzz Lightyear?

Toy Story a ajuns să fie un film pentru toată familia nu doar datorită simplității sale, ci și datorită lecțiilor de viață pe care le oferă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari care au, uneori, nevoie să le fie amintite. Din acest motiv, credem că veți fi mai mult decât încântați să aflați că cel mai popular dintre personaje, Buzz Lightyear, nu primește doar recunoștința pe care o merită, ci și propriul său film. Lightyear e programat să iasă pe marile ecrane anul acesta. Dacă totul merge conform planului acest film se anunță a fi cel mai așteptat dintre toate, tocmai datorită faptului că este potrivit și pentru copii, dar și pentru adolescenți, părinți, bunici și toate celelalte rude la care vă puteți gândi.

The Batman

Nu în ultimul rând, The Batman se prevede a fi unul din cele mai așteptate filme ale acestui an. Acest film se inspiră din al doilea an de lupte împotriva răului al lui Batman. Așa cum v-ați obișnuit deja, caracterul său caută să aducă dreptate oricui, ceea ce, de această dată, îl pune față în față nu doar cu necunoscutul, ca în trecut, ci chiar cu cunoscutul însuși. Cu alte cuvinte, cu cineva cunoscut. Dacă vă doriți să aflați cine este această persoană cunoscută lui Batman, ce relație este între ei doi și ce decizii va lua Batman de această dată, vă invităm să urmăriți filmul imediat ce apare, căci e plin de răsturnări de situație care mai de care mai neașteptate.

Ne puteți scrie în comentarii care este filmul pe care îl așteptați voi cu nerăbdare, iar dacă nu se află printre cele cinci enumerate de noi, puteți să ne spuneți ce informații știți despre el. Noi cu siguranță vom aprecia implicarea și ceilalți cititori ai noștri, la fel. Așadar nu ezitați să deschideți topicuri noi în secțiunea de comentarii, noi am fi mai mult decât fericiți să vedem ce alte filme așteaptă cu nerăbdare cititorii noștri să apară anul acesta, pentru că noi nu am putea fi mai fericiți decât suntem deja cu cele care s-au anunțat până acum.