JURIUL competiției Filmul de Piatra #11:


Daniel Sandu

Originar din Piatra-Neamț, Daniel Sandu este regizor de film. După absolvirea secției de regie din cadrul Universității Media, el regizează 41 de episoade ale serialului La Bloc între 2005 și 2006 și face valuri în 2014 pe circuitul festivalier cu scurt-metrajul Cai Putere (proiectat și la Filmul de Piatra). Debutul lui în lung-metraj, Un pas în urma serafimilor, este cel mai de succes film românesc al anului 2017, acesta culegând 8 trofee Gopo, printre care și premiul pentru Cel mai bun debut, Cea mai bună regie și Cel mai bun film.

Alina David

Alina David este producător HBO Romania, fiind responsabilă pentru toate etapele de producție ale serialelor originale HBO. Are în spate peste 18 ani de experiență în domeniul producției de film și televiziune, ea lucrând ca și producător executiv, line producer și production manager. Printre serialele HBO din portofoliul ei se numără Umbre II, Valea Mută și Hackerville (aflat în post-producție).

Mircea Postelnicu

Mircea Postelnicu a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul UNATC, București în anul 2012 și este actor al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț. În anul 2017 și-a făcut debutul in filmul cu rolul Toma din lung-metrajul Ana, mon amour (r. Călin Peter Netzer, Ursul de Argint), rol pentru care a primit premiul de interpretare masculină in cadrul Galei Premiilor UCIN și o nominalizare la aceeași categorie la Premiile Gopo.


Membrii juriului vor acorda 4 premii și 4 mențiuni, pentru categoriile: Ficțiune, Animație, Documentar și Experimental. La secțiunea Videoclip, câștigătorul va fi ales de public!